Skip to main content

Kinder- en jeugdpsychiatrie - een lichtere kijk op jeugdzorg

Kinder- en jeugdpsychiatrie - een lichtere kijk op jeugdzorg

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden

Privacy

Licht-r gaat zorgvuldig met persoonsgegevens om en houdt zich aan de wet- en regelgeving zoals die in Nederland en de Europese Unie geldt. U kunt het privacybeleid hier bekijken.

Contracten en vergoedingen

Ik heb contracten met de volgende gemeenten:

Regio Food Valley:   Barneveld, Ede, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal

Regio Centraal Gelderland:   Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Wageningen, Westervoort, Zevenaar

Voor Regio Food Valley vallen mijn werkzaamheden onder het product Behandeling ambulant specialistisch zwaar.
Om voor vergoeding in aanmerking te komen is er vooraf een verwijzing nodig van huisarts, jeugdarts, medisch specialist of gezinsregisseur van de gemeente. Hiermee kan er een beschikking voor de te bieden zorg aangevraagd worden bij de gemeente.

Uitzondering is de indirecte consultatie, d.w.z. een consult met een hulpverlener/instantie zonder cliënt(systeem). Omdat Regio Food Valley hiervoor geen passend product biedt ontvangt de consultvrager hiervoor rechtstreeks een factuur, tegen een tarief van € 150,00 per uur.

Voor Regio Centraal Gelderland vallen mijn werkzaamheden onder het product Consultatie D.

Een consultatietraject kan aangevraagd worden door GGZ-instanties en -hulpverleners die een contract hebben met Regio Centraal Gelderland. Ook de jeugdconsulent van de gemeente kan consultatie aanvragen. Hiermee kan vervolgens een beschikking aangevraagd worden bij de gemeente.

Zie voor nadere informatie ook de Productbeschrijving Consultatie D RCG.

Vakanties en afwezigheid

Tijdens vakanties en andere vormen van afwezigheid wordt de waarneming gerealiseerd vanuit de intervisiegroep waarvan ik deel uitmaak.